70.9 F
Los Angeles
27 Mart 2023
AnasayfaHaberlerGündemAskeri alana bu kez benzin istasyonu yapılacak

Askeri alana bu kez benzin istasyonu yapılacak

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle’de yaklaşık 6 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planları değiştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylanan plan değişikliği itirazlar için 8 Mart itibariyle askıya çıkarıldı. Hazine arazisi, yürürlükteki mevcut planlarda “askeri alan” fonksiyonundaydı.

Plan değişikliği ile parsele “akaryakıt ve servis alanı” fonksiyonu verildi. Parsele; emsal 0.50, yükseklik 6.50 metre yapılaşma koşullarında benzin istasyonu inşa edilecek. Plan açıklama raporunda alanın kuzeyinden D-100 karayolunun geçtiği ve en yakın akaryakıt istasyonunun 1.65 km uzaklıkta olduğu kaydedildi.

LOJMAN BİNALARI VAR

Cevizli Jandarma Lojmanları’nın bir kısmının yer aldığı parselin yanında Jandarma Tedarik Merkezi Komutanlığı bulunuyor. Hazine arazisi, tapu kaydında da “tarla” niteliğine sahip.  Raporda “Yapılacak çalışma kadastro verilerine uygun olacak şekilde kamu yararı ve şehircilik ilke ve kararlarına uygun, düzenli ve sağlıklı gelişmeyi destekleyici bir imar planı çalışması olacaktır” denildi.

Alaturka Online
Alaturka Onlinehttps://www.AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

ALATURKA AİLESİ ÜYELERİ NE DİYOR?

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

182,372BeğenenlerBeğen
16,226TakipçilerTakip Et
3,499TakipçilerTakip Et
7,712TakipçilerTakip Et
31,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın