53.6 F
Los Angeles
1 Nisan 2023
AnasayfaHaberlerGündemİstanbul’da fırtına ve sağanak yağış etkili oluyor 

İstanbul’da fırtına ve sağanak yağış etkili oluyor 

Meteoroloji verilerine göre, bu akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına ve sağanak yağış öğle saatlerinde etkili olmaya başladı.

Hava sıcaklığının düşmesinin ardından kuvvetli lodos ve yağmur etkisini gösterdi. Taksim Meydanı’nda şiddetli rüzgarla birlikte yağmura hazırlıksız yakalananlar kaçacak yer aradı.

Beşiktaş Arnavutköy Sahili ve çevresinde de fırtına ve yağmur etkili oldu. Kıyıya bağlı olan tekneler rüzgar nedeniyle oluşan dalgalarda sallandı.

Sahilde yürüyüşe çıkan bazı vatandaşlar yağmur ve fırtına nedeniyle güçlükle ilerledi. Bazı vatandaşlar yağmurda ıslanmamak için otobüs duraklarına sığındı. Balıkçılar ise olumsuz hava şartlarına rağmen sahilde balık tutmaya çalıştı.

AFAD, baca zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve çatı uçmasına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. (DHA)

Alaturka Online
Alaturka Onlinehttps://www.AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

ALATURKA AİLESİ ÜYELERİ NE DİYOR?

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

182,405BeğenenlerBeğen
16,215TakipçilerTakip Et
3,501TakipçilerTakip Et
7,713TakipçilerTakip Et
31,100AboneAbone Ol

Kaçırmayın